Valmistus

PIIRILEVYJEN KOMPONENTTILADONTA, JUOTOS, TESTAUS JA LOPPUKOKOONPANO

Pienenä ja ketteränä toimijana palvelemme joustavasti ja nopeasti asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Panostamme toimitusvarmuuteen, kilpailukykyiseen kustannustasoon, laatuun ja nopeaan palveluvasteeseen.


Peruskomponentit löytyvät varastostamme ja lisää saamme tunnetuilta toimittajilta tarpeen mukaan. Meiltä onnistuu tuotekehityslevyt, pienet erät sekä suuremmatkin sarjat.


Käytössämme on 2 SMD-ladontakonetta pintaliitoskomponenttien automaattista ladontaa varten. Pintaliitoskomponenttien juotoksissa käytämme Reflow-uunia. Teemme myös perinteistä komponenttien käsinladontaa. Läpiladotut osat juotetaan joko lyijyttömästi EWS-330 tai haluttaessa lyijyllisellä ETS aaltojuotoskoneella.

Huolto- ja korjauspalvelut

Huollamme teollisuuden piirilevyjä ja sähköteknisiä laitteita. Korjauspalvelumme kattaa muun muassa teollisuuden koneiden ja laitteiden piirilevyt, korjaamokoneiden piirilevyt, raskaan kaluston ja maanrakennuskoneiden piirilevyt, kaapelit ja ohjauskeskukset.

Suunnittelu

Yhteistyökumppaniemme kanssa myös piirilevyjen ja ohjelmistojen suunnittelupalvelu. Toimimme yhteistyössä useamman kokeneen suunnittelijan kanssa.

3D-tulostus

Käytössämme on 3D-tulostin, jonka avulla saamme korvattua myös rikkoutuneet kiinnikkeet ja muut muoviosat.