Suomalainen perheyritys

Jalokuusi Oy on vuonna 2016 perustettu perheyritys. Toimintamme perustuu yli 15 vuoden laajaan kokemukseen tuotannon johtamisesta sekä piirilevyjen kokoonpanosta ja toimilaitteiden valmistuksesta.


Pienenä ja ketteränä toimijana palvelemme joustavasti ja nopeasti asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Peruskomponentit löytyvät varastostamme ja lisää saamme tunnetuilta tavarantoimittajilta tarpeen mukaan.


Meiltä onnistuu tuotekehityslevyt, pienet erät sekä suuremmatkin sarjat.


Piirikorttien valmistamisen lisäksi tarjoamme myös johtosarjoja ja elektromekaanisia kokoonpanoja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.


2019 Resurssimme on yritysjärjestelyn myötä kasvaneet ja samalla myös tuotantolinjasto kasvoi huomattavasti.

Monipuolinen konekanta mahdollistaa yksilölliset työt

Käytössämme on 2 ladontakonetta pintaliitoskomponenttien automaattista ladontaa varten. Pintaliitoskomponenttien juotoksissa käytämme reflow-uunia.


Teemme myös perinteistä komponenttien käsinladontaa. Läpiladotut osat juotetaan joko lyijyttömästi EWS-330 tai haluttaessa lyijyllisellä ETS aaltojuotoskoneella.

Toimimme IPC-A-610-standardin mukaisesti

Valmistamiemme tuotteiden laatu on meille kunnia-asia. Käytämme tarkastukseen mikroskooppi HD-kameraa. Kaikki tuotteemme valmistetaan IPC-A-610-standardin mukaisesti ja toimintamme on vakuutettu tuotevastuuvakuutuksella.